fotografie en webdesign

hubtonnaerfotografie

 

Al vele jaren is fotograferen voor mij een geliefde bezigheid.

Wat is er mooier dan de wereld rondom je heen vast te leggen in kleurige en fleurige beelden of in prachtige zwart-wit-tinten.

 

Mijn voorkeur in de fotografie gaat uit naar de mens en zijn omgeving.
Dat kan de mens en de natuur zijn (landschappen, dieren en de macrowereld), maar ook de bezigheden van de mens (bijvoorbeeld evenementen en sport).

 

Sinds 2011 heb ik me intensief via de vakopleidingen van het Vlaamse Volwassenonderwijs en de vakopleiding Fotografie aan de Nederlandse Fotovakschool locatie Venlo geschoold in allerlei fotografische technieken en beeldbewerking. Daarnaast is ook veel zelfstudie en experimenteren noodzakelijk. In juli 2014 ben ik als vakfotograaf afgestudeerd aan de Nederlandse Fotovakschool.

Verder heb ik me geschoold in het ontwerpen, actualiseren en onderhouden van websites m.b.v. Dreamweaver, Wordpress, Joomla en Drupal. Met deze basis beheer ik o.a. de website van de fotobond afdeling Limburg en van de fotogroep Interfocus. Sinds sept. 2014 bouw ik websites met het programma adobe Muse en Photoshop (een revolutionaire ontwikkeling !!)
Deze website gebouwd in adobe Muse.

 

Om aan de hoge eisen van de vakopleiding fotografie te kunnen voldoen, heb ik in 2012 mijn volledige fotoapparatuur vernieuwd en aangevuld met (mobiele) studioapparatuur voor het maken van portretten zowel binnen in een studiosetting als buiten op locatie.

 

Met mijn achtergrond als onderwijskundige bij Gilde Opleidingen (t/m 31 dec. 2011) heb ik een cursusaanbod ontwikkeld waarin de praktijk en de onderliggende theorie van de fotografie en het bewerken van foto's in o.a. photoshop, lightroom en aperture centraal staan.

 

Daarnaast ben ik actief lid van de BNAFV en van twee fotoclubs in de regio Roermond. t.w.:

- fotogroep Interfocus,

- fotoclub de Sluiter.
In 2013 behaalde ik de eerste prijs in een euregionale fotowedstrijd met een serie over de stadsprocessie in Maastricht.

 

Wil je meer informatie over mijn fotografie, kijk dan op de contactpagina voor telefoonnummers, e-mail en contactformulier.

copyright: hubtonnaerfotografie.nl